Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, rakiplerini yeneceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Yerine getirilmeyen sözler veya sorumluluklar ya da üzerinde anlaşılamayan değişiklikler bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada çocuğun bir yerden düştüğünü görmek hayata küseceğine, eğer şifaysa da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak güzel fırsatların elde edileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, işlerin günden güne kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerden düşer gibi olmak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek rızkın ve kısmetin artacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin bir yerden düştüğünü görmek kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, insanlar tarafından tanınacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments