Rüyada bir yerden düşerken uyanmak

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, rakiplerin alt edileceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olmamakta fayda var.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak çekilen yükün hafifleyeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak insanların yolunu aydınlatacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başka yerde uyanmak sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına işarettir.

Rüyada başka bir yerde uyanmak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulur.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada düşüp uyanmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına işaret etmektedir.

Rüyada tam düşerken uyanmak başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada düşerek uyanmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments