Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına yorulur.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir araya geleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, düşünceli ve dalgın olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments