Rüyada çocuğun bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun bir yerden düştüğünü görmek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, değer göreceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, büyük bir borcun altına gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri haber alamadığınız bir eski sevgiliniz yeniden ortaya çıkabilir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çocuğun bir yerden düştüğünü görmek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bir yerden düştüğünü görmek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının bir yerden düştüğünü görmek çok üst mevkilere geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak inancının eksileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments