Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak eşe dosta yardım edileceğine, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, aile içinde saadetinin artacağına, başarılı bir kişi olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sonuçtan memnun kalacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak gördüyseniz:

  • İşler tamamlanmadan eğlenceye vakit ayırmak sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken tutunmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret eder.

Rüyada yüksekten düşmemek için tutunmak hayat boyu desteği olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden tutunmak büyük bir saygınlık kazanacağına, yanlış adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada yüksekte tutunmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yere tutunmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken tutunmak iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments