Rüyada bebeğin bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada bebeğin bir yerden düştüğünü görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, eve kapanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Maddi gelirinizin üstünde bazı borçlara girmiş oabilirsiniz.

Rüyada bebeğin bir yerden düştüğünü görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun bir yerden düştüğünü görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek hatadan dolayı zarar edeceğine, günlerinin güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments