Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, belalardan korunacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, bir sebeple çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini gördüyseniz:

  • Yani siz başarılarınızla dikkat çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, geçiminin kolaylaşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek mal ve para sahibi olacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments