Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler veya planlar maddi durumunuzu dengelemenize ya da gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilir.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek kudret sahibi olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, eksiği kendinde bulacağına alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu görmek sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, başarısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu konuşmak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments