Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, vaaz ve nasihate, fırsatların istenmeden harcanacağına, iyi şartlara kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizi nasıl canlandıracağınız veya hızlandıracağınız konusu kafanızı kurcalıyor olabilir.

Rüyada cep telefonuyla konuştuğunu görmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak işlerinin düzene gireceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu çaldırmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, kendisine ev alacağına inanılır.

Rüyada cep telefonu konuşmak hastalıklarından kurtulacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, başarılı bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada siyah cep telefonu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, bununla yüceleceğine, kendini allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu vermek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments