Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Rüyada cep telefonunun kaybolduğunu görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, nasiplerini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonun kaybolduğunu görmek kara kara düşünür olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına delalettir.

Rüyada cep telefon görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz cep telefon görmek maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonuyla mesajlaşmak işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu aramak bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments