Rüyada yeni cep telefonu görmek

Rüyada yeni cep telefonu görmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, onun iyi olduğunu öğreneceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada yeni cep telefonu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada yeni cep telefon aldığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak üzüntülerin gideceğine, anne babanın birbirine düşeceğine işaret eder.

Rüyada yeni cep telefon almak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni cep telefonu aldığını görmek karamsar ve umutsuz olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir cep telefonu görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine işarettir.

Rüyada yeni cep telefonu almak birçok iş fırsatı yakalanacağına, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu konuşmak yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments