Rüyada kırılmış cep telefonu görmek

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, aniden evlilik kararı alacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, iyi halin geleceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırılmış cep telefonu gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık geçmişle ilgili hoş anıları canlandırabilir.

Rüyada cep telefonu kırıldığını görmek rızkını kazanırken zorlanmayacağına, işlerinde başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonunun kırıldığını görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada kırılmış cep telefonu görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çok büyük fırsatların ele geçeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonun kırıldığını görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sağlığının da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu kırılması görmek bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu kırılmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments