Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek hafifleyeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonun parçalandığını gördüyseniz:

  • Fiziki veya metafiziksel seyahatlere açık bir aydasınız.

Rüyada cep telefonun parçalandığını görmek şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun çalınmasını görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, şansının açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun çaldığını görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu satın almak birçok kişiye yardım edeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla cep telefonu görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunu görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada siyah cep telefonu görmek aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments