Rüyada cep telefonu mesajı görmek

Rüyada cep telefonu mesajı görmek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonu mesajı gördüyseniz:

  • Başarılı olma şansı bulunmayan işler ya da planlar için sizi zorlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada cep telefonunda mesaj görmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu mesajı görmek bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada cep telefonuna mesaj geldiğini görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Rüyada telefonla mesaj almak çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefonla mesaj yazmak başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına rivayet eder.

Rüyada telefonda mesajlaştığını görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, herkesten ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefondan mesaj okumak eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden telefona mesaj geldiğini görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments