Rüyada cep telefonu konuşmak

Rüyada cep telefonu konuşmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, rütbe edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu konuşmak gördüyseniz:

  • Mevcut problemleri görmezden gelirseniz, duygusal çıkışlar söz konusu olabilir.

Rüyada cep telefonuyla konuşmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu konuşmak uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonla konuşmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, anne baba duaları alınacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonunda konuşmak özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, lüks, konfor içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulmak çok büyük bir endişeye kapılacağına, kısmetin ve talihin açılacağına yorulur.

Rüyada cep telefon görmek ardından bu kişiye açılacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu aramak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hediye cep telefonu almak çok mutlu ve sevinçli olacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments