Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, umutlarının söneceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına delalettir.

Rüyada cep telefonun düştüğünü gördüyseniz:

  • Elinize beklenmedik paralar geçebilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.Parasal açıdan kendinize yeni imkanlar yaratabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek herkesin takdirinin toplanacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments