Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek maddi kayba uğrayacağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, kalabalıktan uzak olacağına, daha iyi anlaşır olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek bazı sırların açığa çıkacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek evine bereket geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments