Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok üzüntü yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, verimin ve bereketin geleceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine yorulur.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, hesaplarınızı veya belli anlaşmaların koşullarını gözden geçirmenizde veya kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işarettir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada cep telefonu düşürmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments