Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, hainlik yapacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, iflas edeceğine delalet eder.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonu düşürmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, gönülsüzce bir yere gideceğinize alamet eder.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments