Rüyada cep telefonunu denize düşürmek

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Rüyada cep telefonunu denize düşürmek duygularının ön plana çıkacağına, elinin darlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu tuvalete düşürmek beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun suya düştüğünü görmek zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, kolaylık sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonunun düştüğünü görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisinden hayır beklenemeyen dosta alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonunun tuvalete düştüğünü görmek zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada cep telefonun düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada cep telefonunu suya düşürmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada cep telefonu suya düşürmek mal mülk sahibi olacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments