Rüyada cama basmak

Rüyada cama basmak hem moral hem de çareler bulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayallerinin yıkılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına tabir olunur.

Rüyada cama basmak gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada cam kırığına basmak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cam kırıklarına basmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cama basmak düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına işaret eder.

Rüyada camlara basmak kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada cam parçalarına basmak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşilliğe basmak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments