Rüyada cam kırığına basmak

Rüyada cam kırığına basmak yeni bir işe gireceğine, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Rüyada cam kırığına basmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, size yardımcı olabilir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak huzur dolu günler geçireceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada cam kırığına basmak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Rüyada camlara basmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam parçalarına basmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada cama basmak arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada kırık cam parçası görmek isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments