Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak gördüyseniz:

  • İşbirliği veya ortaklık durumuna girebilirsiniz.

Rüyada cam kırıklarına basmak yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cam kırığına basmak gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Rüyada camlara basmak ortalığın sakinleşip, durulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına delalettir.

Rüyada cam parçalarına basmak hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cama basmak aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine delalet eder.

Rüyada kırık cam tabak görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments