Rüyada cam parçalarına basmak

Rüyada cam parçalarına basmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cam parçalarına basmak gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Rüyada cam parçalarına basmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak kafasının sakinleşeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine delalettir.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada cam parçalarını toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam parçası görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzında cam parçası görmek iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırılmış cam parçaları görmek hayatının güzelleşeceğine, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçaları görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, parasını dikkatli harcayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments