Rüyada cam kırıklarına basmak

Rüyada cam kırıklarına basmak yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına yorulur.

Rüyada cam kırıklarına basmak gördüyseniz:

  • Kafanıza takılan bir konu mantıklı şekilde yaklaşılması durumunda çözülebilir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada cam kırığına basmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına basmak kendi işine kavuşacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada cama basmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, ruhsal korkularından da arınacağına inanılır.

Rüyada cam parçalarına basmak işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada camlara basmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments