Rüyada camlara basmak

Rüyada camlara basmak idealist davranacağına, şifa edineceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada camlara basmak gördüyseniz:

  • Olumsuz kişilerden uzak durun.

Rüyada cam parçalarına basmak yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına işaret eder.

Rüyada camlara basmak ev içinde mutluluğun artacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Rüyada cam kırıklarına basmak herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına işarettir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalettir.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada cam kırığına basmak adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada cama basmak darlık ve yokluk çekmeyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına işarettir.

Rüyada zeytin basmak bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments