Rüyada kırık cam parçalarına basmak

Rüyada kırık cam parçalarına basmak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, çok yıpranacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kaza ve belaların çıkmayacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak gördüyseniz:

  • Deneme yanılma metoduyla, en doğru olanı nasılsa bulabileceksiniz.

Rüyada kırık cam parçalarına basmak herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam parçalarına basmak hayat daha olumlu bakılacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına alamet eder.

Rüyada kırık cam parçaları toplamak sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık cam parçası görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kırık cam parçaları görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada yerde kırık cam parçaları görmek yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırığına basmak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Rüyada cam kırıklarının üzerine basmak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments