Rüyada yeşilliğe basmak

Rüyada yeşilliğe basmak büyük sıkıntıları olmayacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada yeşilliğe basmak gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada yeşil çimlere basmak sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada yeşilliğe basmak ileride saygın bir kimse olacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil çimene basmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada kara basmak eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret etmektedir.

Rüyada toprağa basmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, rızık eksikliği yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek bokuna basmak az da olsa bir kazanç elde edeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada betona basmak çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, sorunlarını halletmeyi başaracağına delalet eder.

Rüyada türbeye basmak maddi sorunlarının çözüleceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments