Rüyada kırık cam tabak görmek

Rüyada kırık cam tabak görmek işlerin yoluna gideceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırık cam tabak gördüyseniz:

  • Evinizde rahatınızı arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kırık cam tabak görmek yeni bir semte taşınılacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada tabak kırığı görmek eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırık tabak görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Rüyada kenarı kırık tabak görmek orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Rüyada kırık fincan tabağı görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabak kırıkları görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına işaret eder.

Rüyada kırık porselen tabak görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, markasını duyuracağına delalet eder.

Rüyada renkli cam tabak görmek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ender Rüyada

Hayırdır inşallah rüyamda bir odadayım. Odanın diğer ucunda açılır kapı var. sedir üstünde kıvrılmışım. Sedirin diğer ucunda genç ve güzel bir kız var. yorgan ve yastıkların ardına gizlenmiş ve onu gizlice öpüyorum. Karşı sedirde yaşlı kilolu bir kadın beliriyor. Kafamı kaldırdığımda yerinden kalkmaya çalışıyor ve bana bakıyor. O anda yüzü belirginleşiyor. Çocukluğumda kızını öptüğüm ve azar işittiğim ve günümüzde de görüştüğüm ve sevdigim bir teyzenin yüzü, telaşlı ve solgun bana bakıyor.