Rüyada büyük siyah bir fare görmek

Rüyada büyük siyah bir fare görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, insanları kıracağına ve üzeceğine, darlanacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Rüyada büyük siyah bir fare gördüyseniz:

  • Değişimden korkmamalısınız.

Rüyada büyük siyah fare görmek arif ve alim kimseler arasına gireceğine, zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah büyük fare görmek gerçek mutluluğu tadacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek parasının ve malının artacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz fare görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, mevki edineceğine delalet eder.

Rüyada büyük fareden korkmak mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük faresi görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük fare yakalamak zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük bir fare görmek iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments