Rüyada büyük beyaz fare görmek

Rüyada büyük beyaz fare görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, geniş geniş yaşayacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, ulvi kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük beyaz fare gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarını veya fiyatlarını belirten kişiler işlerinizi kolaylaştırabilir.

Rüyada büyük beyaz fare görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz büyük fare görmek sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, kalabalık bir aileye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada çok büyük fare öldürmek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada büyük kara fare görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada evinde büyük fare görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments