Rüyada çok büyük bir fare görmek

Rüyada çok büyük bir fare görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, mutlulukların yarım kalacağına, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada çok büyük bir fare gördüyseniz:

  • Bazı konularda bahane üretmeniz veya bazı şeyleri niçin yapamayacağınız üzerine nedenler sıralamanız gerekmiyor.

Rüyada büyük fareden korkmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına işaret eder.

Rüyada evde büyük fare görmek edilen duaların kabul olacağına, ona emek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük fare öldürmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok büyük fare öldürmek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet eder.

Rüyada büyük kara fare görmek kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir fare görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments