Rüyada siyah büyük fare görmek

Rüyada siyah büyük fare görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah büyük fare gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada büyük siyah fare görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah büyük fare görmek allah’ın inayetini kazanacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek işlerin de yolunda gideceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine inanılır.

Rüyada büyük beyaz fare görmek olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük kara fare görmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada büyük bir fare görmek huzurlu bir hayat süreceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada kedi büyüklüğünde fare görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine alamet eder.

Rüyada büyük fareden korkmak inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının allah’ın izni ile yapılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments