Rüyada büyük fare yakalamak

Rüyada büyük fare yakalamak geçim derdi çekeceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, çok hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük fare yakalamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, iş birliği veya düzenleme kabul edilebilir olmayan bir zeminde gidip geliyor olabilir.

Rüyada büyük fare yakalamak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada elle fare yakalamak çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada fareleri yakalamak kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hak yoluna döneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz fare yakalamak yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare yakaladığını görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada fare öldürmek yakalamak aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi yakaladığını görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kendisine olan güveninin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments