Rüyada büyük siyah fare görmek

Rüyada büyük siyah fare görmek elindekilerinin kıymetini bileceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare gördüyseniz:

  • Beklenmedik telefonlar, epostalar veya ziyaretçiler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah büyük fare görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada farenin büyüğünü görmek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına işarettir.

Rüyada büyük faresi görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına delalettir.

Rüyada beyaz büyük fare görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına inanılır.

Rüyada büyük dişli fare görmek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, mal ve rızkın çoğalmasına yorulur.

Rüyada büyük fareden korkmak gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, az maliyetle ticarete atılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments