Rüyada büyük fareden korkmak

Rüyada büyük fareden korkmak keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, hakkını savunamayacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, duygularının karşılık göreceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine işarettir.

Rüyada büyük fareden korkmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmamanız veya boşa harcamanız nedeniyle eleştiri veya şikyetler söz konusu olabilir.

Rüyada büyük fareden korkmak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, çok büyük bir aşk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada fareden korkmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada fare görüp korkmak elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına işaret eder.

Rüyada ölü fareden korkmak istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada büyük balıktan korkmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin büyüğünü görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına delalettir.

Rüyada çok büyük fare görmek rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments