Rüyada uçan kertenkele görmek

Rüyada uçan kertenkele görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada uçan kertenkele gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan duygusal durumlara tepki verirken dikkatli olun.

Rüyada uçan kertenkele görmek üzüleceğine, yıpranacağına, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil kertenkele görmek bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada dişi kertenkele görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akrep ve kertenkele görmek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine işarettir.

Rüyada kertenkele yavrusu görmek moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Rüyada mavi kertenkele görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine tabir olunur.

Rüyada yılan kertenkele görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda kertenkele görmek ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments