Rüyada buğday tarlası sulamak

Rüyada buğday tarlası sulamak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada buğday tarlası sulamak gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz engeller, zorluklar sizi engellemekten çok adeta harekete geçmeniz için kamçılıyor.

Rüyada buğday tarlasını sulamak pişman olacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine inanılır.

Rüyada buğday tarlası sulamak kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada boş tarlayı sulamak hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil tarla sulamak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sebze tarlası sulamak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada boş tarla sulamak işlerin başına geçeceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarla suladığını görmek hayalkırıklığı yaşayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarla sulamak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Muroccan

Ruyada ormandan içinden çıkıp bir yola girdik yolda su akan yerin önünde buğday tarlası vardı ve yesillenmisti gittik ve tarla sahibiyle buğday suladik ve diktik