Rüyada tarla suladığını görmek

Rüyada tarla suladığını görmek hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarla suladığını gördüyseniz:

  • Sevgilinizin cinsel beklentilerine karşı biraz daha duyarlı olmalısınız.

Rüyada tarla sulamak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada ekin tarlası sulamak aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına işarettir.

Rüyada domates tarlası sulamak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday tarlasını sulamak uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlası sulamak zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası sulamak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada yonca tarlası sulamak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına alamet eder.

Rüyada karpuz tarlası sulamak sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments