Rüyada yeşil tarla sulamak

Rüyada yeşil tarla sulamak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya, yapılan ortaklıkların bozulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, aksiliklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada yeşil tarla sulamak gördüyseniz:

  • Karşı tarafın ısrarcı fikirleri, aşırı talepleri ya da yerine getirilmesi zor istekler kolay kolay değişmeyeceğe benziyor.

Rüyada yeşil tarla sulamak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işarettir.

Rüyada boş tarlayı sulamak rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada boş tarla sulamak iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru tarla sulamak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada buğday tarlası sulamak elini attığı her işi yerine getireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine işaret eder.

Rüyada sebze tarlası sulamak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada mısır tarlası sulamak çok büyük bir çalışma yapılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments