Rüyada boş tarlayı sulamak

Rüyada boş tarlayı sulamak girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, yeni bir ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada boş tarlayı sulamak gördüyseniz:

  • Pazarlıklar, tartışmalar, iş birlikleri veya ortak kaynak kullanımı gerektirecek konular ön plana çıkıyor.

Rüyada boş tarlayı sulamak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş tarla sulamak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasını sulamak dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mısır tarlası sulamak durgunlaşacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kuru tarla sulamak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalettir.

Rüyada domates tarlası sulamak zarar verici olaylar yaşanacağına, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday tarlası sulamak iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarla suladığını görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, kısmetlerinin bollaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments