Rüyada buğday tarlasını sulamak

Rüyada buğday tarlasını sulamak girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden rüya sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasını sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada buğday tarlasını sulamak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine işaret eder.

Rüyada buğday tarlası sulamak iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına inanılır.

Rüyada mısır tarlası sulamak güzel günlerin sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına inanılır.

Rüyada kuru tarla sulamak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Rüyada ekin tarlası sulamak maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada domates tarlası sulamak yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada boş tarlayı sulamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments