Rüyada boş tarla sulamak

Rüyada boş tarla sulamak elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine delalet eder.

Rüyada boş tarla sulamak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Rüyada boş tarlayı sulamak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına inanılır.

Rüyada boş tarla sulamak eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada ekin tarlası sulamak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada pancar tarlası sulamak daha büyük kazançlar elde edeceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yonca tarlası sulamak sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına rivayet eder.

Rüyada pamuk tarlası sulamak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına yorulur.

Rüyada yeşil tarla sulamak sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına alamet eder.

Rüyada mısır tarlası sulamak ailesini utandırmayacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize  delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments