Rüyada tarla sulamak

Rüyada tarla sulamak mutlu ve hafif hissedeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet eder.

Rüyada tarla sulamak gördüyseniz:

  • İşle ilgili başarılı seyahatler ya da ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak karısının çok mutlu olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada ekin tarlası sulamak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada buğday tarlası sulamak girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada pancar tarlası sulamak kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına yorulur.

Rüyada boş tarlayı sulamak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yeşil tarla sulamak yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarla sulamak elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada yonca tarlası sulamak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments