Rüyada boynunda zincir kolye görmek

Rüyada boynunda zincir kolye görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sağlığının da bozulacağına, yeni bir hayat kurulacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada boynunda zincir kolye gördüyseniz:

  • Yaratıcı bir fkrinizi uygulamaya koymanıza yardım edebilecek bir anlaşma şansı yakalayabilirsiniz.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna altın zincir takmak fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına işaret eder.

Rüyada boynunda altın zincir görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına delalettir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada boynunda zincir görmek çok iyi işler yapılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine işarettir.

Rüyada altın zincir kolye bulmak güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments