Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek içinde kalan hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir gördüyseniz:

  • Kullandığınız yöntemlerin veya işleri halletme biçiminizin diğerlerininkiyle uymaması sorun yaratabilir.

Rüyada boynunda altın zincir görmek insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına yorulur.

Rüyada boynuna altın zincir takmak endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına işaret eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunda zincir görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada boynuna zincir takmak yarınlarına umutla bakacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, hırsızlık yapacağına işaret eder.

Rüyada kopmuş altın zincir görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayfer Dolunay

Babam çok zayıflamış boynundan altın kolyeyi çıkarıp bana verirken yere düşüyor egildim almaya kolyeyi gümüş kolye oluyor baba bak altın gümüş oldu dedim babamda o tılsımlı kolyeye onu iyi sakla herkesin elinde değişiyor dedi