Rüyada boynuna zincir takmak

Rüyada boynuna zincir takmak onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sözleri tutulacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, iş hayatındaki başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak gördüyseniz:

  • Dinlenmeniz veya sizden gizleniyor olabilecek bilgileri ya da olayları araştırmanız gerekiyor.

Rüyada boynuna altın zincir takmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Rüyada boynuna zincir takmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, geçecek güzel bir ömre işarettir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boynunda zincir görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına delalet eder.

Rüyada boynunda altın zincir görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın zincir takmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments