Rüyada boynunda altın zincir görmek

Rüyada boynunda altın zincir görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, işbirliği içinde olacağına, kısmetinin hep açık olacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına, kazalardan, belalardan korunacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boynunda altın zincir gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler vermeniz durumunda istediğinizi elde etmeniz zorlaşabilir.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına işarettir.

Rüyada boynunda altın zincir görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada boynuna altın zincir takmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada boynuna zincir takmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada boynunda zincir görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, bir akrabadan hata görüleceğine delalet eder.

Rüyada altın zinciri görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments