Rüyada boynunda gümüş zincir görmek

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek bol dua edeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, eğlenceli ortamlara gireceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunda gümüş zincir gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada gümüş kolye zinciri görmek her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş zincir bulmak iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada gümüş zincir kolye görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine inanılır.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada boynuna altın zincir takmak kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine rivayet eder.

Rüyada boynunda zincir görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, lüksünün artacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments