Rüyada boynunda zincir görmek

Rüyada boynunda zincir görmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada boynunda zincir gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmanızda fayda var.

Rüyada boynunda zincir görmek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynuna zincir takmak girdiği işleri kaybedeceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza işaret eder.

Rüyada başkasının boynunda altın zincir görmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına tabir olunur.

Rüyada boynunda gümüş zincir görmek iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına delalet eder.

Rüyada boynunda zincir kolye görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna altın zincir takmak haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynunda altın zincir görmek ün yapmayı başaracağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada kopuk zincir görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments